Alles wat u over Twist and Drink wilde weten.

Bronwater uit de bergen. Een gekleurde fles die makkelijk in de hand ligt. Een frisse gefruite smaak. Een uniek openingssysteem. Het unieke concept van het befaamde Oostenrijkse merk Twist and Drink valt al meer dan 40 jaar in de smaak bij kinderen van alle leeftijden wereldwijd. In de omgeving van Wenen, in Gutenstein, aan de voet van de Schneeberg in Neder-Oostenrijk produceert het familiebedrijf Klosterquell Hofer elk jaar meer dan 50 miljoen flesjes van deze drank waar alle kinderen dol op zijn.

Een Oostenrijks merk met de charme van weleer sinds 1973

Geproduceerd in Gutenstein in Neder-Oostenrijk

Een familiebedrijf dat nu door de tweede generatie wordt bestuurd

80 % van de productie wordt geëxporteerd naar meer dan 20 landen wereldwijd

Een uniek openingssysteem dat perfect geschikt is voor kinderen

Drank die voor 85% uit bronwater van de Schneeberg bestaat

PET-fles van 20 cl, gekleurd en onbreekbaar

Jaarlijks worden er 50 miljoen flessen geproduceerd

45 medewerkers - een van de grootste werkgevers uit de streek

Over ons

Onze geschiedenis

1973

Oprichting van Twist and Drink

Kurt Hofer senior sticht het bedrijf Klosterquell Hofer GmbH op 27 juli 1973 dat Twist and Drink in Gutenstein (Neder-Oostenrijk) produceert.

2002

Twist and Drink internationaal

Twist and Drink wordt heel populair en in steeds meer landen verkocht. De merknaam "Twist and Drink" wordt gecreëerd om het product wereldwijd te kunnen uitvoeren.

history-2002
2008

Familiebedrijf Klosterquell

Kurt Hofer neemt het bestuur van het familiebedrijf over van zijn vader en wordt Algemeen Directeur van Klosterquell Hofer GmbH.

history-2008
2013

Gelukkige verjaardag Twist and Drink!

Het hele team van Klosterquell Hofer viert de 40ste verjaardag van Twist and Drink tijdens een groot feest in Gutenstein.

history-2013
2016

Twist and Drink verandert van look

De befaamde flessen Twist and Drink krijgen een nieuw gezicht. Op hun nieuwe fles krijgen de  Twist and Drink smaken 4 verschillende lachende gezichten. Het verandert niets aan de troeven van de drank: een gekleurde fles die makkelijk in de hand ligt en die een unieke natuurlijke smaak bezit.

history-2016

Hier vindt u Twist and Drink!

Twist and Drink is beschikbaar in meer dan 20 landen. Internationaal bekend onder de naam "Twist and Drink", en in Oostenrijk als "Dreh und Trink".

map